• Nieuwste werk

  28 juni 2021

  Als abstract artist heb ik aan dit schilderij gewerkt mijn nieuwe inzichten brengen mij werken naar een ander niveau. Dit schilderij heb vorige week eindelijk afgemaakt en is gemaakt voor de expositie in Galerie de Ruimte.
  Mijn werken zijn de laatste tijd aan veranderingen onderhevig geweest , dit komt door mijn cursus bij de beroemde hedendaagse kunstenaar Nicholas Wilton.

  De Art2life Creative Visionair  Program  heeft me ongelooflijk veel informatie gebracht wat ik nu ga toepassen in mijn nieuwe werk. Ook het oudere werk breng ik naar een ander niveau .De schilderprincipes worden zorgvuldig en met beleid ,nu zonder verwachtingen ,naar een mooie serie of werke vertaald, of  het nu beelden, fotografie, of gedichten zijn ,het gaat nu over mezelf, iets door mij en van mij .

  Wat wil nu wil laten zien en waarom , dat ontstaat bij mij, in mij.

  Met veel overtuiging en met plezier  begrin  ik smorgens in mijn atelier en geniet .smorgens vroeg beginnen is zo heerlijk. Alle gedachtes komen vanzelf en de eerste verfstreken ontstaan. Gelukkig heb ik geen plan meer en spelenderwijs ontstaan er nieuwe werken.

  Wees welkom op mijn site en op Instagram , daar hoop ik regelmatig nieuwe werk te tonen.

   

  program in 2020 en 2021 is mijn 

  Lees meer >> | 100 keer bekeken

 • Pictura Gelria.

  7 juli 2016

  Deze week op een prachtige plek geweest. Klarenbeek bij Arnhem. Leuke groep die gezellig met elkaar iedere woensdag ergens in Gelderland in de buitenlucht hun ezel opzetten.

  Golvend landschap.

  Ik hoop u te ontmoeten bij Vive la France ,dit weekend in Hummelo.

  Onze Plein Air groep laat u meekijken in de ontwikkelingen van deze enthousiaste groep schilders.

   

   

   

  Lees meer >> | 607 keer bekeken

 • Orange-art

  28 april 2012

  In Neede met B-Art exposeert de gehele groep . Oranje - art. 2012. De leden zijn min of meer aanwezig met drie schilderijen.Een grote happening.

  Lees meer >> | 626 keer bekeken

 • 7 oktober 2011

  Zo foto`s uitgezocht voor de Gallerie De Blauwe Deur.

  Deze bestaat tien jaar, de expositier duurt van 10 November tot 16 Maart 2012.Het betreft een groeps expositie van de meeste kunstenaars die daar al eens geexposeerd hebben.

  Daarna in De Hanzehof en Kunst op de hoek. We krijgen het druk. Met de kunstuitleen in Goor gaat het goed.

  De nieuwe Kunstuitleen in Eibergen en Groenlo hebben net werk van mij gekregen.

  cultureel cafe 14 okt 2011  de presentatie en lezing genieten van Sam Drukker.

  Net een creatieve dienst met mogelijkheid om  gedichten te lezen en gevoelens op te schrijven er was ook een klaagmuur en  schilderen in de Gudula kerk.

  16 mensen deden mee aan een schilderij. RESPECT.

  Modellen avond weer begonnen.

  Maandag fotosessie.

   

  Lees meer >> | 651 keer bekeken

 • Prinses Maxima tentoonstelling Apeldoorn.

  28 januari 2010

  Uit 405 deelnemers ben ik gekozen om mee te mogen doen aan de unieke  expositie  in het Coda Museum te . Daar is mijn portret er dus een van.Apeldoorn. Van 14 Februarue tot 9 mei 2010 is deze expositie in het Museum te bezoeken op kantoortijden.

  Twee honderd schilderijen mogen daar hangen en ik ben daar dus een van.

  Ik vind het super.

  Ook ben ik gevraagd om deel te nemen aan een tentoonstelling in GescherI

  In het Kutschen Museum in Duitsland wordt van 30 mei tot 7 Juli 2010 "' Kunst zonder grenzen"' gehouden.

  De opening wordt door de Burgermeester van Gescher verricht. op Zondag 30 mei. U bent van harte welkom.

  Lees meer >> | 667 keer bekeken

 • dagboek

  26 maart 2009

  Vandaag voor de Helios Kalenders werk ingestuurd. Verder vanmorgen gewerkt aan the Queens. Wilhelmina Juliana en Beatrix. Het was beter.......... maar we gaan door.

  Mijn beeld voor het Project op de Kale Berg tussen Lochem en Barchem  is bijna klaar. Alle schoenen zijn wit en ik weet nog steeds niet hoe ik ze ophang. Een tuinman komt gelukkig te hulp. Klimpt in bomen en help mij dus. Geweldig.  Rita belde mij hierover.

  Vanavond modellenavond. Ik moet me nog even voorbereiden. Welk karton zal ik gebruiken. Iemand anders regelt het nu. dus ik weet niet wie er komt. Gekleed model vriendin van zoontje Annemarie. 

  Ja en de site bijgewerkt de foto`s zijn gelukt om ze goed uit te snijden. Ik vind het nog steeds een hele klus. Liever zou ik het weer uit handen geven. maar zelf doen heeft ook wat. Rob is weer fijn voor mij aan het koken.

  Lees meer >> | 660 keer bekeken